Atgal į mokyklą / biurą

 

Viskas mokyklai, universitetui ir biurui

ATGAL Į DARBĄ IR MOKSLUS

 

Ar vasarą jau spėjai atsipalaiduoti ir pasikrauti jėgų? Gerai, tada dabar galima kibti į darbus! Turime grožio priemonių ir stilingų reikmenų sėkmingai sezono pradžiai. Nesvarbu, į mokyklą, universitetą, ar biurą - su šiais rinkiniais puikiai pasiruoši.

 

Atgal į mokslus: svarbiausi akcentai mokyklai

 

Kompaktiškas plaukų šepetys žvilgantiems plaukams, gaivinanti kūno dulksna, nedideli kvepalai ir lūpų priežiūros priemonė glotnioms lūpoms - puikiai pasiruošta iššūkiams mokykloje ir universitete!

 

PAMILUS

Rožinę, Violetinę ir mėlyną

 

Naujų mokslo metų ar naujo semestro pradžia - tai proga išbandyti savo asmeninį stilių. Galbūt tau patinka rožinė ar svajinga violetinė estetika, o gal tau labiau patinka šaltas mėlynas stilius - su tinkamais aksesuarais ir grožio priemonėmis gali puikiai atskleisti savo asmenybę ir drąsiai žengti pirmyn.

 

 

Atgal į darbą: svarbiausi akcentai biurui

 

Drąsus ir stilingas grįžimas į darbą: Gaivi kūno dulksna, elegantiškas plaukų segtukas ir hialuroninis veido purškiklis suteikia gaivumo ir kasdienio spindesio. Kad darbo dieną įveiktum su spindesiu ir pasitikėjimu savimi!

 

Tobuli antakiai

 

Nori, kad po atostogų tavo antakiai atspindėtų visas tendencijas? Nesvarbu, purūs, natūralūs, ar ploni - susipažink su madingiausiais 2024 m. antakių stiliais!

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!