Nagų tendencijos

 

Stilizuok savo nagus!

 

Šią vasarą yra kelios tendencijos, kurios puikiai papuoš mūsų nagus. Rožinis chromas, saldainių tonai, auros nagai, gaivūs oranžiniai tonai ar elegantiškos natūralios spalvos: atrask karščiausius šio sezono įvaizdžius!

 

Rožinės Spalvos Chromo Nagai

 

Metalo efekto nagai jau seniai tapo vienais populiariausių. Dabar jie yra švelniai rožinės spalvos ir sukuria drąsų, bet žaismingą įvaizdį.

 

Auros Nagai

 

Vasarą nagai atrodys mistiški su šiuo nagų įvaizdžiu. Jie žavi rafinuotu ombrė efektu. Jam pasiekti dvi nagų lako spalvos tepamos taip, kad atrodytų, jog jos susilieja.

 

Saldainių Tonų Nagai

 

Tendencija - linksmos spalvos! Jei nori, gali naudoti vaizduotę žadinančias nagų dekoracijas ir kurti naujus, meniškus dizainus.

 

Vaisiniai Oranžiniai Atspalviai

 

Oranžinė spalva suteikia gerą nuotaiką - net ant tavo nagų. Saulėtų atspalvių lakai reiškia džiaugsmą, gyvybingumą ir natūralumą! O su blizgiu paviršiumi jie dar gražiau švyti.

 

Elegantiškos Natūralios Spalvos

 

Natūralių atspalvių nagai žavi šaltais, subtiliais tonais. Jie ypač rafinuoti ir puikiai dera prie elegantiškesnio įvaizdžio. Juos puikiai paryškina tiek matiniai, tiek blizgūs viršutiniai lakai.

nagų lakas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!